Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


Sidebjælke

foto:enoe_2000

Galleri: Enø 2000

Aftenture om onsdagen

Tomas Kolbe og jeg startede for lang tid siden med at køre ud til kysten hver onsdag aften for at ro lidt.

I starten anså resten af klubben os vist for useriøse kajakroere: Vi kørte tit væk fra klubhuset med vores kajakker, vi var dødtrætte og glade når vi kom hjem igen, men kilometerne ? Nah, det bliver jo aldrig rigtigt til nogle km. med sådan et par fyre. Fuldstændig korrekt ! Det er lidt svært at skrive 10 gode oplevelser, tre gode timer eller to venner i hyggeligt samvær i klubbens robog. Der er kun plads til km. Underligt som tingene undertiden gøres op i måleenheder.

Senere hen begyndte andre i klubben at måle turene i oplevelser, timer og hyggeligt samvær.

Onsdagsturene var født

Hver onsdag aften læssede vi klubbens trailer og kørte kl. 17,30 fra klubhuset ud til de nærmeste kyster. Mødetiden var 17,00 ved klubhuset. De fremmødte besluttede hvorhen turen skulle gå.

Sådan er det også denne onsdag aften. Men det er sommerferietid, der møder ikke andre op end Tomas og jeg. Det er næsten som i gamle dage, da vi var alene om onsdagsturene. Hurtigt læsser vi bilen – med to kajakker er der ikke brug for trailer. De kan sagtens være på taget af 'kajakvognen'. Den flyder stort set altid med pagajer, rotøj og alskens udstyr. Og sand !

Triller til Enø Vendeplads. Det er parkeringspladsen lige før vejen ud til feriekolonien bliver privat. Vi ror en lille tur hen til badestranden ved Karrebæksminde og tilbage igen. Leger, øver rul ude over sandbankerne. Drikker kaffe, spiser kage (aftensmad) og nyder solnedgangen. Kan man tænke sig nogen bedre måde at ryste arbejdsdagen af sig på ?

Relaterede artikler

/customers/8/6/d/hettel.dk/httpd.www/data/pages/foto/enoe_2000.txt · Sidst ændret: Y/m/d H:i af philip