Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


Sidebjælke

nyttig:moens_klint

Nyttig viden: Møns Klint

Nyttig viden om havkajak ved Møns Klint

Transport

Isætning af kajakken

Kort

Vand

  • Nyord havn
  • Ulvshale Camping
  • Klintholm Havn

Naturreservater og biologi

Møn

Stege

Nyord

Ulvshale

Møns Klint

Klintholm

Slanger

Vi har både set Hugorm og Snog i Klinteskoven

Giftige planter

Kan du læse om her. Du kan hente brochure om giftige planter fra Hettel & Havkajak her. Bemærk at saften fra en del planter gør huden meget lysfølsom – specielt hvis du er allergisk.. Bliver du pletvis solskoldet, voldsomt, er plantesaft formentlig årsagen.

Camping & Kajak

På Ulvshale Camping kan du måske være heldig og få en teltplads tæt på vandet.

Diverse

Mountainbike & Havkajak

Med havkajak og cykel på bilen. Klik for stort foto

Vi praktiserer undertiden campingferier, hvor både mountainbike og kajak læsses på bilen og kan anbefale denne type ferie på Møn.

Der er adskillige campingpladser, mange isætningssteder til dagsture med kajakken og Møn er et glimrende sted at cykle, hvis man holder sig væk fra den ubehagelige hovedlandevej mellem Stege og Møns Klint.

Cykler du på små landeveje, markveje og skovstier er der kun 70 km. fra Camping Møns Klint til Nyord og tilbage. En overkommelig dagstur der byder på ikke mindre end 130 højdemeter.

Turen fra Stubberup til Liselund er en udfordring op ad bakke sidst på dagen. Hint: Philip har rullet 50 km/t ned ad bakken fra Liselund til Stubberup på Mountainbike med 3„ brede hjul. En racercykel med smalle dæk kan sikkert rulle meget hurtigere.

Restaurent

Vi anmelder normalt ikke restaurenter, men er i Stege stødt på Støberiet der er en lidt anderledes restaurent end normalt: Du går i princippet ind til en slagter og køber dit kød. Der er masser af fisk og forskelligt kød. Eksempelvis zebra, struds, krokodille, antilope og specielt marineret oksekød. Mens du selv tager tilbehør og drikkevarer og finder en plads i antikvariatet ved siden af slagteren, steger slagteren dit kød og serverer det. En lidt anderledes oplevelse vi godt kan anbefale. Kort og brugerbedømmelse af støberiet

Relaterede artikler

/customers/8/6/d/hettel.dk/httpd.www/data/pages/nyttig/moens_klint.txt · Sidst ændret: Y/m/d H:i af philip